Volán sztrájk

De ha a munkáltató továbbra sem hajlandó engedni a bérigényeknek már nem figyelmeztető sztrájk következik hanem teljes. Kedd délután 14 és 16 óra között a Volánbusz egyes sofőrjeinek sztrájkja miatt nem közlekedik.


Volan Jaratok Maradnak Ki Ma Delutan Ketoras Figyelmezteto Sztrajkot Tartanak A Buszosok Blikk

Nemcsak a MÁV a Volán dolgozói is demonstrációra készülnek.

. 2 hours agoKedden lezajlott a kétórás munkabeszüntetés. Körkép a magyar buszgyártás 2022-es fejleményeiről. Keddre sztrájkot jelentett be a Volán szakszervezete October 21.

4 hours agoÁtvezénylésekkel és a jegyeladók csatlakozásának akadályozásával reagált a cég a Volánbusz sofőrjeinek keddi kétórás figyelmeztető sztrájkjára. 14 hours agoA Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet SZAKSZ elnöke szerint a Volánbusz cégvezetése arra játszik hogy kedden minden járatot elindít és így a figyelmeztető. A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet. A Volánbusz közzétette a keddi sztrájk miatt nem közlekedő járatok listáját. A bérek azonnali rendezésének követelésére készül a Volánbusz 2022.

Március 30-ától április 1-jéig. 1 day agoHolnap sztrájkol a Volánbusz ezek a járatok nem lesznek elérhetők. 1442 az Autóbusz-Közlekedés Szakszervezet SZAKSZ bejelentette 2022.

- közölte a társaság. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság.

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. A Volánbusz a kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja az elégséges szolgáltatást - A meghirdetett menetrendhez képest jóval több járat is közlekedhet. Volt hogy új oldotta meg a.

Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős mínuszuk van ebben a munkakörben már most is állandó a buszok. 1 day agoA MÁVVolán-csoport 2021-ben kétszázezer forint SZÉP-kártya-juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 2023-ban pedig további 5 százalékkal emeli a béreket. 1 day agoA sztrájk a megyeszékhely autóbusz-közlekedését is érinti több Miskolcra érkező vagy onnan induló járat kimaradására lehet számítani.

1 day agoA sztrájk a megyeszékhely. 10 hours agoA Népszava azt írja körülbelül 2600 járatot érint a sztrájk amely az összes megyére kiterjedKülönösen sokan sztrájkolhatnak Somogy és Pest megyében többek között. A Kisalföld Volán Rt.

Társ a mindennapi utazáshoz. 13 hours agoA figyelmeztető sztrájk - amelyet törvény szerint a munkáltatóval zajló tárgyalás közben hirdettek meg - az összes megyére 25 városi helyi járatra és a budapesti. Listába szedtük a keddi Volánbusz-sztrájk miatt kimaradó megyei járatokat.

Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV. A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ hétfőn kezdte el felmérni a munkavállalók. Az alábbi járatok közlekednek.

Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten. Október 25-én 14-16 óra.


Hat Oras Sztrajkba Kezdett A Kapos Volan


Megelegeltek Az Inflaciot Es A Rezsiszamlakat A Buszsoforok Jovo Heten Sztrajk Lesz A Volannal


Tisza Volan Zrt Posts Facebook


A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez


Sztrajkba Lepnek A Buszsoforok Volanbusz Reagalas Infostart Hu


278 Darab Autobusszal Bovult Tavaly A Volan Buszpark Flottaja Magyarbusz Info


Archivum Reggel Hetkor Befejezodott A Volan Sztrajk Nol Hu


Gpmgzpzp C4r9m


Autopro Hu A Magyar Gepjarmugyartok Es Beszallitok Honlapja


Gpmgzpzp C4r9m


Sztrajk Lesz Kedden A Volanbusz Zrt Nel Hirnavigator


A Ketoras Figyelmezteto Sztrajk Idejere Is Biztositja Az Elegseges Szolgaltatast A Volanbusz Kanizsa Ujsag


Sam 2205 830x553 Jpg


Volaninform Home Facebook


Nem Gyozik Potolni A Vonatokat A Volan Buszok


Egyre Kozelebb A Volan Sztrajk 24 Hu


Lkjcy5r3ifnylm


Sztrajkolnak Az Autobuszvezetok Tobb Miskolci Volan Jarat Is Kimaradhat Kedden Minap Hu


Tobb Tizezren Keshetnek El A Volan Sztrajk Miatt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel